Workshops

Get a Moustache! – drag king workshop

GetMoustache

Ontdek je innerlijke man als drag king for a day! Deze workshop daagt je uit op het gebied van gender door je te transformeren tot drag king.

De drag king vervaagt de grenzen tussen mannelijkheid en vrouwelijkheid. Hoe voelt het om als een man door het leven te gaan en wat komt daarbij kijken? Wie is jouw innerlijke drag king? Macho, zakenman, player of intellectueel?
Ontdek wie je bent of wil zijn onder de bezielende leiding van new burlesque performer en drag king extraordinaire Louis(e) De Ville. Zij geeft al jaren workshops en shows omtrent gender en seksualiteit, drag kinging is een van haar specialiteiten. Samen ga je op zoek naar jouw mannelijke kant of misschien zelfs alter-ego. Met veel humor, inhoud en hands-on oefeningen leert Louise je hoe je deze naar buiten kan laten komen.
Deze workshop is meer dan enkel een leuke verkleedpartij. Je ontdekt onverwachte kanten van jezelf en van elkaar, die je niet alleen in drag, maar ook als jezelf kan toepassen. Het morrelt aan de sociale verwachtingen die we hebben van hoe mannen en vrouwen zich moeten gedragen en eruit moeten zien.
Let op: deze workshop wordt in het Engels gegeven.
Meer informatie over Louis(e) de Ville en haar werk vind je op haar website: louisedeville.com

Deze workshop is een samenwerking tussen Rotterdam Pride, WORM en Get a Room!

Praktische informatie
Waar: WORM
Datum: zaterdag 27 sept
Tijd: 15.00-18.00 uur
Entree: 20 euro, kaarten alleen in de vvk, maximaal 20 deelnemers.