Eindhoven

Get a Room! 50 Tinten Grijs – Liefde, seks en senior

11010293_392699014264101_7571499499550687578_n

Ouder worden, het overkomt ons allemaal. Voor de één een grote angst, voor de ander een heerlijk avontuur. Hoe dan ook, het roept vele vragen op. En wie kunnen die beter beantwoorden dan de echte kenners: de senioren zelf.

De film van de avond is ’69: Liefde Seks Senior’ van Menna Laura Meijer, die zelf aanwezig zal zijn voor het nagesprek. In haar documentaire geven een aantal 70-plussers een ontwapenende inkijk in hun seks- en liefdesleven. Na de film wordt een zo open mogelijke dialoog gevoerd met, naast de regisseuse, Terry van der Zijden van Stichting De Brug en eerder De Rode Draad. Door de avond heen gaat Steve Napier de aanwezigen verrassen met zijn live tekenkunsten. Voel je vooral niet te jong om aan te sluiten, want vroeg of laat gaat dit over ons allemaal. En wie weet wat er allemaal valt te leren.

In aanloop naar deze Get a Room! is Firma Vruchtvlees daarom op pad gegaan om ouderen te vinden die hier over wilden praten. Dat bleek makkelijker gezegd dan gedaan. Werknemers in diverse ouderencentra reageerden enthousiast, maar het management hield verrassend genoeg het ophangen van een oproep tegen. En ondanks een flink bereik van dezelfde oproep via Facebook kwamen er vrijwel geen reacties. Dit riep een heleboel vragen op en toonde misschien zelfs het taboe op dit onderwerp aan. In ieder geval genoeg stof om over na te denken en uit te zien naar een bij voorbaat interessante avond.

Datum: vrijdag 17 september
Tijd: 20.00 uur
Lokatie: MU|Strijp-S. Torenallee 40-06, Eindhoven
Entree: gratis
Reserveren is wel trouwens bijzonder slim. Doe dit via: ikwileenplekje@firmavruchtvlees.nl