Eindhoven

Get a Room! Eindhoven – Sexual Energy

coverfotofacebook29 september-2

Er zit nogal wat energie verstopt in dat fijne lijf van ons. Samen met de bezoekers gaat Firma Vruchtvlees deze Get a Room! op zoek naar manieren om daar iets mee te doen. In contact komen met je innerlijke energie klinkt al snel zweverig, maar is dat wel zo? Of is het juist een handig iets om af te komen van je futloosheid. Of juist richting te geven aan dat razende gevoel in je lijf. Tijdens Get a Room!: Sexual Energy op 29 september om 20.00 uur bij Keukenconfessies op Strijp-S, kun je samen met Firma Vruchtvlees de eerste stappen zetten. Naast het vaste filmelement is er deze avond ook een korte workshop. Gewoon met de kleren aan. En vervolgens een openhartig gesprek met ervaringsdeskundigen Anne-marie Smits, Erik van Tilburg en Gert de Gooijer. En zoals altijd veel ruimte voor input van de bezoekers. Kom leren of juist je persoonlijke ervaring delen, dat levert sowieso energie op.

Verdieping geven aan je seksleven kan op vele manieren. Vaak zoeken mensen het in het introduceren van externe factoren. Een speeltje hier, een rollenspel daar. Deze Get a Room! gaan we juist aan de slag met energie die je al lang bij je draagt, want ook Firma Vruchtvlees is erg nieuwsgierig naar hoe dit werkt. “Waar seksuele energie vaak alleen geassocieerd wordt met opwinding, geilheid, vrijen, pakken en gepakt worden, is het ook breder te zien: als de pure levensenergie die al vanaf je geboorte door je heen stoomt. Dan nog onbelemmerd, zonder aangeleerde blokkades. Een persoonlijke ‘benzinetank’ waaruit je de hele dag energie kan putten. Die je in kan zetten om “te vrijen met het leven”, een heel andere manier van in het leven staan. Het leuke is dat des te meer je eruit put, des te meer energie er blijkt te zijn”, legt Gert de Gooijer van Stress Counseling uit. En, je kan het ook heel leuk laten stromen tijdens de seks. Maar daar mag je als bezoeker thuis mee aan de slag.

Adem in, adem uit
Het begint allemaal met de juiste ademhaling. Door op verschillende manieren met je ademhaling bezig te zijn kom je krachtiger en evenwichtiger in het leven te staan. Ademcoaches Anne-marie Smits van Studio Purana heeft hiervoor een speciaal programma ontwikkeld. Het brengt de geest tot rust, heft blokkades op en zorgt voor verbinding. Met jezelf en met elkaar. En een goed gesprek met ervaringsdeskundigen is altijd een mooi begin. Het is allemaal mogelijk tijdens Get a Room!: Sexual Energy.

Praktische info:
29 september 2016
Inloop vanaf 19.30 uur, start programma om 20.00 uur
Entree minimaal €3,-
Keukenconfessies, Strijp-S Eindhoven