Utrecht

Onbeperkt Genieten Symposium

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het Onbeperkt Genieten Symposium gaat over die uitingen waarvan velen denken dat ze grenzeloos zijn, onbepekt. Of groepen waarbij seksualiteit juist ingeperkt lijkt te worden door belemmeringen en onmogelijkheden. Maar is dat ook zo? Dat onderzoeken we deze dag met onze gasten en jullie, het publiek.

Ook dit jaar zijn er weer drie actuele thema’s die aan bod zullen komen:

Seksualiteit en fysieke beperking
Seks en drugs
Non-monogamie

Voor ieder thema komen zowel deskundigen als mensen uit de praktijk aan bod zoals sekszorger Tika Stardust, non-monogamie (ervarings)deskundige Roos Reijbroek en de Britse onderzoeker Katie Anderson die zich richt op de effecten van MDMA op intieme en romantische relaties. Zij lichten met hun specialistische kennis en ervaring de onderwerpen toe en gaan in gesprek met het publiek. Insteek van deze dag is om de thematiek niet alleen theoretisch en inhoudelijk te benaderen, maar tevens te voorzien van relevante persoonlijke ervaringen. Niet enkel ‘over’ mensen, maar vooral ook ‘met’ mensen praten.

Meer weten over de gasten en de thema’s? Check de website.

Praktische informatie
Wanneer: 18 mei 2017
Waar: het HUIS, Utrecht
Hoe laat: 9.00 uur deur open / 17.00 uur einde
Hoe veel:
Early bird (tot 1 april): 90 euro regulier, 45 euro studenten
Late bird (na 1 april): 110 euro regulier, 55 euro studenten
Tickets kunnen gekocht worden via deze registratielink.
Let op! De studentenkorting geldt alleen voor voltijdstudenten mbo, hbo of universiteit. Studenten die een post-hbo of postacademische opleiding volgen komen niet in aanmerking voor de korting. Op de congresdag wordt vertoon van het inschrijfbewijs van uw opleidingsinstituut gevraagd.
Accreditatie voor dit symposium is aangevraagd.

Het symposium is voor 6 punten geaccrediteerd bij de Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie.

Onbeperkt Genieten wordt gemaakt door Ceryl Janssen, Marije Janssen en Yuri Ohlrichs. Yuri en Marije organiseerden eerder al de succesvolle Ongestoord Genieten (2014) en Ongelooflijk Genieten (2016), eveneens in het HUIS in Utrecht.