Utrecht

SEKS: voelen, horen, kijken en ontdekken (i.s.m. Savannah Bay)

img_5462_138175635

Tijdens deze speciale avond in Savannah Bay maken we seks persoonlijk. Iedereen beleeft diens seksualiteit anders. Wat ons verbindt is dat seks ons allen in de kern raakt, het vormt de essentie van wie we zijn: vrouw, man, homo, transgender, biseksueel, jong of oud. Aan de hand van vier thema’s zullen onze gasten hun kennis en ervaring met je delen, vanuit hun professionele en hun persoonlijke ervaring.

Welke films vinden het opwindend en wat deed dat met ze? Hoe leerden ze praten over seks en welke tips hebben ze voor het publiek? Hoe verken je de landkaart van je lichaam en ga je op ontdekkingreis? Wat gebeurt als je echt leert voelen? We praten erover met o.a. Daan Borrel, (correspondent seksualiteit voor De Correspondent), Yvette Luhrs (voorzitter PROUD, feministisch pornografe en performer) en Marije Janssen (Hands On, Get a Room! en spreekuur voor seksualiteit). Het gesprek wordt geleid door Manon van Driel, humanistisch raadsvrouw, mede-oprichter van de Hangout 010 en Rotterdams queer icoon.

Deze avond is de officiele kick-off van het spreekuur seksualiteit van Marije Janssen, maandelijks in Savannah Bay. Meer informatie over het inloopspreekuur en data vind je hier.

Start: 20 uur
Locatie: Boekwinkel Savannah Bay, Telingstraat 13, Utrecht
Toegang: €5,-
Kaartjes zijn verkrijgbaar in onze webshop.