Workshops

Wheel of Consent workshop – aangenamer aanraken (VOL!)

bwhands

Raak je wel eens in de knoop met jezelf als je bedpartner je vraagt waar jij zin in hebt? Vindt je het moeilijk om aan te geven wat je echt lekker lijkt? Is het makkelijker om mee te gaan met de verlangens van de ander dan die van jezelf? In deze workshop leer je wat je nodig hebt om aangenamer aangeraakt te worden en krijg je duidelijkheid over wat JIJ graag wil als het gaat over seks en intimiteit.

De Wheel of Consent laat zien dat de basis van enthousiast consent ligt bij het durven en kunnen vragen wat jij zelf prettig en lekker vindt. Om dit goed te kunnen doen is het essentieel dat je bij jezelf kan aanvoelen waar je behoeftes liggen en op welke manier je die bevredigd wil hebben. Dat aanvoelen is lang niet altijd makkelijk. Veel mensen vinden het prettiger om te geven dan te ontvangen. Misschien heb je het idee dat het egoïstisch is om voor jezelf te kiezen. Of je gaat mee in de wensen van de ander, omdat dat ook ‘wel ok’ voelt. In deze workshop ga je terug naar de basis. Je leert letterlijk op een fysiek niveau anders voelen, waardoor je duidelijker krijgt wat het is dat jij graag wil.

Aan de hand van verschillende praktische oefeningen leer je hoe je op een andere manier kan aanraken en aangeraakt kan worden. Je leert duidelijk te krijgen voor wie het is wat je aan het doen bent, is het voor jezelf? Of voor de ander? Op deze manier leg je een nieuw fundament voor alle interacties die je hebt. Deze workshop helpt je om van dat ‘wel ok’ gevoel een fantastisch gevoel te maken, geheel gebaseerd op wat jij wil.

Je gaat actief aan de slag (alleen en in duo’s), we houden onze kleren aan. Je hoeft niet met een partner te komen om mee te kunnen doen. We hebben het over seks en intimiteit, maar het is géén seksles: je leert hier geen sexy technieken of spannende trucs. Deze workshop is een plek waar iedereen meer dan welkom is, hoe je je ook identificeert.

De workshop een pilotversie, wat inhoudt dat ik nog bezig ben met het finetunen. Ik hoor na afloop graag van iedereen wat met ervan vond, wat goed was en wat er beter kan. Omdat het nog een pilot is betalen deelnemers deze keer een gereduceerd tarief.

Praktische informatie
Wanneer: woensdag 28 september
Waar: Onder Velours, Utrecht
Hoe laat: 19.30u – 22.00u (deur open om 19.00u)
Hoe veel: 12,50 euro (gereduceerd tarief ivm pilotversie)
Tickets: via reserveren@get-a-room.nl

Wheel of Consent is een model van dr. Betty Martin. Meer informatie over Betty Martin en haar werk is te vinden op haar website: www.bettymartin.com.